Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz tlala #90395 üzenetére

    jó csak ezekről hamar értesülsz, botrány van belőle, komoly visszahívásokat eredményez és úgy általában még mindig sokkal ritkább mint a csájn-íz elektromos kütyük esetén.

    nem utolsó sorban rengeteg szaklap és hobbista áll rá arra, hogy ezeket a termékeket szétszedje, elemezze, értékelje, ha hiányzik egy kruciál biztonsági eszköz (nem fog, mert ezt a gyártó is tudja) akkor az azonnal kiderül ahogy a thereifixedit kezébe kerül egy példány is, és ügy lesz belőle.

    a csájn-íz termékeknél ez közel lehetetlen, bár tény, hogy van legalább egy oldal aki ezt korrektül igyekszik mégis csinálni, hogy legalább a műszaki design alapján lehessen szűrni, de gyártási szórással (ami megint csak nagyobb, mint a pedigrés gyártók esetén) ő sem tud mit kezdeni.

    nem akarok ebből keresztes hadjáratot csinálni, mindenki el tudja dönteni, hogy mit vállal be (bár ezt csak kénytelen vagyok elfogadni, nem értek vele egyet, szívem szerint betiltanám, és max. tanyán engedélyezném kilométerekre a következő lakóháztól) de a szerecsenmosdatás szerintem hibás hozzáállás. olyan amilyen, ezzel kell számolni és nem azzal, hogy kijött egy szar note7 tehát nem baj, ha amperszagúra sípolja magát a webkam alá pakolt 5v-os töltő amit 0/24-ben hajtasz felügyelet nélkül. (nem mintha a felügyelet érne bármit is, gyulladástól másodperceid vannak oltani, aztán már mindegy)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák