Új hozzászólás Aktív témák

  • spidersoft

    senior tag

    Megjött az akciós... öö... Electron go out mosquito small a night lamp :U :F , 20 napja volt a GB-en 0.99USD. A cucc bliszterben érkezett, a bliszter mögötti kartonlap hátulján van a dokumentáció, ami megér egy átfutást, afféle angol elektromos csellentyűcske :))

    Belül szögegyszerű elektronika van, ami tökéletesen alkalmas bármiféle cifra áramütések bezsákmányolására, szóval a lemezekhez nem hogy akkor nem szabad hozzányúlni, amikor van moszkító (ld. fentebbi manual), de akkor se, ha nincs, sőt, akkor se, ha ki van húzva a konnektorból: célszerű valami *korrektül* szigetelt nyelű cuccal kisütni a lemezeket, mert a kütyüben lévő kondenzátorok (ha jól értelmezem az elektronikát) 650V-on tartják a gyilokfésűket, ami idővel ugyan magától kisül a LED-en, de jobb az óvatosság.

    Egyéb rendelések megérkezéséről: július 30-ától 43 rendelésem volt, melyből 20 már megérkezett (ebből egy 45, egy 44, egy 32, 5db 20-30 nap közötti, a többi 20 nap alatti érkezéssel), jelenleg úton van egy 44 és egy 41 napos rendelés, 4db 20-30 napos, 17db 20 nap alatti.

Új hozzászólás Aktív témák