Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz RoryBreaker #1218 üzenetére

    Hát jah, és nem biztos, hogy attól mert ilyeneket ír, még van köze a művészethez. Ugyan így a sok kezdő "xy photography" közül is van aki tehetséges, és van aki csak tavaly megvette 1. tükörreflexes gépet, úgyhogy mostmár esküvőket is vállalhat, olcsón. És ha olyanok adják tovább az ajánlást, akiknek szintén nincs szemük hozzá, mert még a mobilos bármi is tetszik nekik, vagy rokoni kapcsolatban állnak az illetővel, akkor a következő Pár az ajánlás hatására simán őt választja és még olcsó is volt: tök jó.
    Egy tehetséges fotós meg lehet lemarad a lehetőségről (persze jön majd más) de voltak itt belinkelve vérlázítóan f°s képek, amikre ránézve meg a lelkiismeretes embernek megy fel az agyvize.

    Egyébként Canon vonalon csak Full-Frame felé tudsz feljebb lépni, mert még a 70D sem sokkal zajmentesebb, mint a 600D, a 7D-ben meg konkrétan ugyan az a szenzor, max a Jpeg motor más, de az nyilván mindegy. 7D a fókuszrendszer miatt lehet érdekes, de APSC vonalon a 17-55 és a 70-200 f/4L legendás objektívek, esetleg fényerős fix lencsékre lehetne cserélni, ha bevállalod a cserélgetés rizikóját.
    Másik lehetőség: Nikon, ahol jobban tudsz a sötétből részleteket előhozni, nekik is van 17-55/2.8 , 70-200/f4, bár ez nem áll meg 600 lepedőből.

    *Ropi*, vaku: +1 (vagy +2 :D )

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák