Új hozzászólás Aktív témák

  • Sir Riccio

    addikt

    válasz belovary #2913 üzenetére

    200 körül vannak azok amik már használhatóak képfeoldolgozásra , ahogy nézem. Én erre a dologra nem tudok úgy gondolni mint egy száz százalékban profitorientált dologra. Megveszem azt ami ahhoz kell, hogy a saját magamtól elvárt szintet hozni tudjam és úgy árazok, hogy mellette azértmeg is éljek. Ha már számolgatni kell, hogy egy 200eFt-os eszköz mennyi idő alatt térül meg (amit ràadásullegalább 5 évre veszel) az már régen rossz. Főleg ott ahol a többi eszköz alsó hangon is ennek kb. a 15x-öse, de inkább több.

    Ropi: a Tieid még mennek áramtalanítás után is? :D Irigyellek.Ha tehetném megtartanám, de így, hogy egy 20 percnél hosszabb àramszünet után két nap életet verni bele, nem merem megkockáztatni, hogy szezonban teljesen elfekszik és akkor kell majd másik után rohangálni meg kalibrálgatni és addig nem, vagy a kis U2311-en dolgozni. :D

    Lassú Víz: Főleg amikor gyakorlatilag mindent meg lehet oldani egy Adobe Photography Plannel ami havi 5k meg egy Win10-el ami egyszeri (pár)tízezer forint kb. Az a vicces amikir pénzért fotózók is ugyanez csinálják.

    A fentiekre reagálva: a múltkor a kedvenc csoportomból mutattak egy fotóskeresős posztot. Végignéztem a jelentkezőket, bár ne tettem volna. A 80% a nyitóképnél elvérzett, öncélú effektek, technikailag helytelen képek garmadája, borzasztóan, ingyenes sablonból felépített, rosszul szövegezett, ingyenes tárhelyre és domainte épülő weboldalak. Nem tudom elkèpzelni, hogy mi jár annak a fejében aki Őket megbízza. Sosem tudnék budget módon gondolni a vállalkozásomra. Ésszerűen spórolni persze lehet, de a hangsúly az ésszerűségen van.

    [ Szerkesztve ]

    Deutsch Richárd Fotográfia - https://www.riccio.hu/ / https://instagr.am/deutsch.richard/

Új hozzászólás Aktív témák