Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz BonFire #1208 üzenetére

    Én se búvárkodok, de szerintem ésszerű ha tokban van. Bringázás közben azért az sok mindentől megvédi a kamerát, gondolok itt a lencsére, ágak könnyen megkarcolhatják, porra, vagy ha elesek és odaverem.
    Nekem mindig tokba lesz az biztos. Egyedüli hátrány a hangminőség, mert az tok nélkül biztos jobb, de annyira nem zavar, mert ami hang beszűrődik az épp elég.

    Én is örülnék neki ha kézzel meg tudnám úgy húzni, hogy nem mozdul el, de nem sikerült, pedig annyira gyenge azért nem vagyok. :) Amikor bringával ugratok egyet elmozdul ha nincs meghúzva csavarhúzóval, próbáltam, sajnos ez van. Ezt most ne úgy képzeld el, hogy egy baromi nagy csavarhúzóval nekiesek, csak óvatosan egy kicsit még csavarok rajta, egy kis bringás kézi szerszámmal.
    Így tökéletes, de ha felvétel közben előrehajlik és lefelé néz a kamera ahelyett, hogy előre nézne, az azért gond. :)

    Szoktam nyomatékkulcsot használni, de csak a kényes helyeken, pl karbon alkatrészeknél, össztelós bringa forgáspontoknál, de most minden egyes kormányszárnál, fékkarnál nem fogok nyomaték kulccsal sz@rakodni, erre nincs idő ha sok a meló és egy gyakorlott szervizes érzi is mikor húzott meg kb 5Nm-t.
    Nem emlékszem rá, hogy szakítottam volna meg menetet azzal, hogy túlhúztam valamit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák