Új hozzászólás Aktív témák

  • balioking

    csendes tag

    Üdvözlet!

    Két napja megérkezett az új telefonom egy Redmi Note 2 Prime személyében. Eustockon vásároltam. Ez az első androidos készülékem, még szoknom kell. Ios ill. Winphone után esett erre a választás. Eddig nem bántam meg. A készülékkel tökéletesen elégedett vagyok, ám szoftveres részen vannak gyenge pontok. Az akkuidő igen gyengére sikeredett nálam, de ez más telefonoknál is így van ill. még nagyon friss a készülék. Érdekesség még, hogy én Doogee töltővel kaptam a készülékemet, de nem reklamálok, mert ez is feltölti nagyjából másfél két óra alatt 100%-ra.
    Antuturól egy kép:

    Biztosan lesz még kérdésem a rendszerrel kapcsolatban, mert nem mindent találok meg ill. vannak furcsa megoldások pl. a widgetek kirakása, mappa ill. ikonok megváltoztatása stb, de alapjában véve mindennel elégedett vagyok.
    Egy utolsó kérdés: ez egy téma, ha igen akkor melyik, mert én nem találtam sehol, vagy esetleg be lehet állítani ilyenre az óra színét(ha igen akkor mi a módja).

    No még valami. Érdemes-e regisztrálni a Xiaomi fiókot? Jár-e valami előnnyel/hátránnyal? Ill. most ez van fent a telefonomon:

    Van-e ennél jobb verzió, amit érdemes lenne feltenni, vagy maradjon ez?

    [ Szerkesztve ]

    A Probook jó választás!

Új hozzászólás Aktív témák