Új hozzászólás Aktív témák

  • guftabi96

    addikt

    válasz nyisziati #20892 üzenetére

    3 napja van nálam a készülék, de inkább leírom most, mielőtt még elfelejtem, hogy kérted :)
    Nos:
    +anyaghasználat, összeszerelési minőség mindenképpen javult ( Note 2-nél nekem recsegett egy kicsit a hátlap, de ezt könnyen lehetett orvosolni, de ugye a fémmel nem lehet versenyre kelni)
    + A 3Gb ram megléte mindenképpen kellemes, ritkábban zárja be az appokat (A snapi 625 is erősebb valamivel a Helio X10-nél (nekem a RN2Prime olyan 52k körül tudott emlékeim szerint Antutuban, ez ha minden igaz 60k körül. Valamivel talán gyorsabb, de ennek az érzete nagyjából abból jön szerintem, hogy ritkábban tölt újra alkalmazásokat)
    + Nem melegszik annyira
    + újabb droid (ma jött pont a 7.0 a készülékre), bár MIUI mellett számomra nem érződik különbség. + a 9-es MIUI-t megkapja a RN2 is, és azt ígérik, hogy jóval gyorsabb lesz, mint a 8.
    + Ennél nincs szívás a kernellel, jönnek is rá szépen a custom romok. Van official Lineage, Resurrection Remix stb. XDA-n körbe lehet nézni, hogy mi a felhozatal.
    ++++++++ÜZEMIDŐ! A jóval nagyobb akksi, és a jóval takarékosabb Snapi 625 azért elég jó párost alkot. Átlagos használat mellett (böngészés, messenger, youtube, pár fotó, és egy pici játék) jelenleg így állok:

    +ujjlenyomat olvasó. (bár enélkül szerintem lehet élni, de az kétségtelen, hogy jó dolog.)

    - Kamera, ezen belül is a videós rész. Rettenetesen rosszul szűr a mikrofon. Kb használhatatlan a hang a videók alatt. Erre van elvileg megoldás, csak éppen ahhoz root kellene, és elértünk a következő negatívumhoz ->
    - Zárt bootloaderrel érkezik a készülék. Ennek a nyitása legalább 3 nap. Kérelmet kell küldeni a Xiaominak, hogy ki tudd nyitni. Ennek a kérelemnek az elfogadása eleve idő (bár nálam szuper gyorsak voltak, kb fél órán belül megkaptam az sms-t, hogy jóváhagyták). Majd ettől számítva 72 órát kell várni, hogy nyithasd. (nekem ez pénteken délután telik le). Ezután már mehet a root, twrp, custom rom stb.
    - Elég sokan panaszkodnak hangproblémákra hívások közben. Szerencsére nekem jónak tűnik (kopp-kopp)
    - 2,5D üveg a kijelzőn. Ennél még nem jöttem rá, hogy mi az értelme, és nem is igazán értem, hogy minek kell ezt erőltetni. Csak a szívás van vele, ha valaki fóliát akar rá rakni.
    - Ugye a jobb anyaghasználat, összeszerelési minőség egyik velejárója, hogy nem lehet szétszedni a telefont. Lehet én vagyok a maradi, de én azért jobban szeretem, ha pl egy tönkrement akksinál csak szimplán kiveszem a rosszat, és berakom az újat.

    A fentiektől függetlenül a RN2 még mindig egy jó készülék szerintem. Nekem az üzemidő, és az official custom romok miatt megérte váltani.

    [ Szerkesztve ]

    #KeepFightingMichael

Új hozzászólás Aktív témák