Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    Sziasztok, kis O+2 kitero utan ujra visszavaltottam HTC-re, brilliant black szinben, HTC_001 CID-del. Tegnap este ota hasznalom, de mar most imadom.

    Egy kerdesem viszont lenne, nem jutok sehogyse dulore. Kedvencek koze fel kell vennem egy telefonszamot (azt tarcsazva nyilik a lakopark fokapjuka). O+2-n be tudtam allitani, hogy tarcsazo->kedvencek->Kapura rabokve egybol hivott. U11-nel is felvettem a kedvencek koze, de amikor a listabol rabokok, csak a namecard-ot dobja fel, nem hiv egybol. Default action-nek kivalasztom a hivast, de meg ugy sem. Szerintem valamilyen lepest kihagyok,csak nem jovok ra. Atmeneti megoldaskent csinaltam egy shortcutot, amivel egybol hivja is, muxik is, meg minden, de jo lenne ezt a tarcsazo/kedvencekbol intezni.

    Amugy a telo 1.03.401.6-al jott, egybol fel is ajanlotta az 1.13.401.1-et (376.34MB) de a changelog eleg szukszavuan csak system enhancement-et ir.. Elerheto valami reszletesebb changelog? Persze igy is mindenkeppen felrakom.

    Ill. (elore is elnezest, tudom, mar volt) minosegi tok gyartokat tudnatok ajanlani? Spingen-t neztem, de nem igazan talaltam olyan modelt, amire azt mondom, instant get

    udv
    B

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák