Új hozzászólás Aktív témák

  • Azmodeus

    csendes tag

    Sziasztok! (Számomra nagy) problémával fordulok hozzátok.

    Pár napja frissült egy app a Play store által. Épp települt, majd a telefonom G620s-L01 rebootolt, majd bootloopba került. (Nem system app, nem rootos, nem xposed modul)
    Nem tudon mi "javította meg", de sikerült. (TWRP recovery, /data/app/név törlése, cache+Dalvik cache ürítést végeztem)
    A szokásosnál jóval tovább tartott a boot, majd szokásos ideig az appok optimalizálása. Feloldom a PIN-t, a lockscreent, örülök, működik. Nem!
    Fura volt. Újra be kellett állítani a nyelvet, a lockot, az időzónát és a dátum-időt. Üdvözölt az Android és a MoKee rendszer is. (MoKee 60.1 "valami legfrissebb history" verzió, 170418)
    Folytatódott a fekete leves. Eltűnt 10-20 appom, volt benne system app, annak a frissítése és user app is. Épp, hogy működik a telefon, nem nagyon akarom babrálni, telefonálásra is kell. :) Nincs se Play store, se Play services. :( Szóval tényleg csak a telefon részét tudom most használni.

    Szerintem a flash chip lehet a ludas, elöregedett vagy megsérült. Szerintetek mi lehet a gond?
    Létezik valami tárhely diagnosztikai program ilyen célra? (Lehet Androidos is, vagy Windowsos, ha USB-n keresztül lehet diagnosztizálni)
    A TWRP tartalmaz badblocks-ot? Tudja futtatni?
    Mit javasoltok? Mivel lehetne diagnosztizálni és rendbetenni a telefonomat?
    Félek, hogy "elkopott" a flash chip(wear leveling) és azért szálltak el az adatok, így írni, pláne a systemet nem merem.

    Kb. 1-1,5 éve volt Swap-panel (főpanel) cserém (szintén a flash chip döglött be), szóval a kb. 3 éves telefonom még fiatal a halálhoz.
    Nem tudom fontos-e, de leírom. Telepítve van Magisk v12 (root) és az alá Xposed systemless edition.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák