Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    Nagyon jó a fogása a készüléknek a keskenyítés miatt, de talán emiatt van az is, hogy nem tudok rábukkanni egy igazán jó méretű becsúsztatós bőrtokra.
    A fix tokokat nem szeretem, felülről becsúsztatós kellene, ami minőségi, vékony anyagú, belül kellően puha és méretileg is a lehető legideálisabb.
    Sok helyen megnéztem már, olyan üzletekben is, ahol elég nagy kínálat van, a Mate 9-hez is tudtam venni korábban, de erre nem találok sehol.
    Neten nem merek látatlanban rendelni, mert üzletekben is amire biztosra mondták, hogy jó rá, egyik sem volt az, többnyire nagyok, illetve szélesek voltak és harangozott bennük a telefon.

    The Nuke: Szia, Sokan így kapták - többek között én is - és nem csak a Telekomnál.
    Más telefont is vettem már így át és utána egy évig használtam - a feleségem egy így kapott iPhone-t egy évnél is tovább -, hibátlanul teljesített úgy az akkumulátort szóval nem kell aggódni. (Írtam is róla anno itt a fórumon is.)
    Ha nem kapcsol be, akkor nem kell erőltetni, hagyni kell tölteni, bekacsol majd, ha eléri a megfelelő töltöttségi szintet és ilyenkor érdemes teljesen feltölteni, addig pedig nem terhelni húzósan, bár a Super töltés olyan erővel nyomja, hogy minimális szintű használat sem okoz gondot a töltés közben.
    Úgy vannak paraméterezve a Li-XX akkumulátorok, hogy ha nem kapcsol be, vagy kikapcsol az alacsony töltöttségi szint miatt, akkor is van még benne megfelelő szintű töltöttség, csak a védelem nem engedi aktívan használni, mert a teljes lemerülés probléma lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák