Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz xKRIPAPAx #18032 üzenetére

    Ha nem értetted, akkor lehet felesleges írnom róla. A rablánc az rablánc, 2 évig muszáj ott lenned és fizetni a havidíjat, még akkor is, ha nem tudod, mert ugye bármikor beüthet valami olyasmi, hogy nem vagy keresőképes. vagy kötbérrel lelépsz. Ez a része a Telekomot, meg a többit már nem érdekli, éppen ezért, ha magához láncol, akkor még így is drágán adják a telefonokat.
    Az összes többi szarrágó és szabad rablást nekik hivatalosan engedélyezett szolgáltatóval együtt.
    Elég csak, ha Bolgár telenor oldalára ellépsz. Hűségért cserébe szinte már ingyen hozzád vágják a legdurvább flagship telefonokat és mellé olyan szolgáltatásokat, amit nem is tudsz kihasználni. Az egészért fizetsz havi 7000 körül. (korlátlan net, sms, hívás meg a tkm tudja mik, jah valamikor még hbo go is járt hozzá)

    És most nem haldokló nyugatról beszélünk, hanem Bulgáriáról csesszék meg, akik...de az már egy másik téma, ebben az országban már szinte minden szar...csak ennyi lett volna a lényege. Szolgáltatós téma, részemről close...

    A telefon viszont frankó továbbra is! De az S9+-t biztos, hogy rögtön lecserélem egy mate 20 pro-ra. De sajnos a képek alapján ez külalakra már nem lesz szebb, mint a 10 pro, de ki tudja talán változik a véleményem. Így majd lesz összehasonlítási alap 10 és 20 között. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák