Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz zoleeno1 #2059 üzenetére

    Mindegy, de tényleg hagyjátok, hiába van igazatok, abból jó akkor származik, ha két ellentábor átjárkál a másik topikjába vitázni.
    Korábban nem gondoltam volna, de igaza volt itt néhány embernek, hogy előre borítékolható volt a végeredmény, már a vásárlás előtti hozzáállás alapján.
    Megnéztem amúgy kalibrált monitoron a fényképeit és a Mate 10 Pro által készítetteket, de az én szememmel is baj van, nem csak a jobban hozzáértő tesztelőkével, mert nem azt látom, amit leírt, de mint korábban is írtam, ez sok más megállapításáras is igaz.
    Ettől viszont, még megtartom itt a 10 Pro-val kapcsolatos dolgokat, nem megyek át oda védeni ezt a telefont, mert ott nem/sem szorul rá, nem ér annyit az egész, használja egészséggel a neki jobban tetsző telefont (ahogy mindenki más is), nincs azzal gond, de még azzal sem, ha valaki másként lát és értékel bizonyos dolgokat, akár a nagyobb hányadot képviselő átlagtól is eltérően, bár ott ez már átesett a ló túloldalára, ilyet csak akkor láttam korábban néhány felhasználótól, amikor érdekes módon kerestek és kreáltak életszerűtlen önigazolást egy korábbi, vagy bizonyos döntésük, választásuk kapcsán.
    Engedjétek el, ignoráljátok ott a dolgot, maradjon ott az ottani, itt pedig az itteni telefon tulajdonosainak és kapcsolódó, érdelődő felhasználóknak a topikja, oda és ide sem kell a másik telefont használók flémje, mert kinyírja mind a két topikot, feszültséget szül és rosszabb esetben moderálás, esetleg szankcionálás lesz a vége.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák