Új hozzászólás Aktív témák

  • BaDaBoo

    csendes tag

    Sziasztok!

    1 éve használok Mate 20 Pro-t (előtte P20 Pro-m volt), maximálisan elégedett vagyok vele, nagyon szeretem, de most lejár a T hűségem és belém bújt a "kisördög", hogy lehet váltani kellene. Na de itt jön a kérdés, hogy mire?

    Tetszik a P30 Pro, de a szolgáltatónál már kifutó termék és a legtöbb helyen azt a választ kaptam, hogy már nem lesz elérhető januárban (de azért még majd "zaklatom" őket :) ). Amúgy ahogy olvastam az előzményeket, max csak a jobb kameraminőségért érné meg a váltás.

    Korábban használtam Samsung Galaxy S8-at is, de a P20 Pro jobb fotós képességei miatt váltottam. Szóval megnéztem az aktuális termékpalettát FE/S20/S20+/Ultra. Három dolog miatt vacilálok kicsit visszatérni Samsungra.
    1. Exynos processzorok (Snapdragon-ról jobbakat olvasni)
    2. 120 Hz-es kijelzők "zöldülő" jelensége
    3. Nem annyira meggyőző üzemidő.
    (Félreértés ne essék, nem becsmérelni akarom a Samsungot, mert volt nekem is részem a termékükben és azt is szerettem, csak agyalok hogy mire váltsak. :)) )

    Néztem még esetleg a Oneplus 8 Pro-t, de ugye itt már meglehetősen "szállok el az árral" és aggaszt a nehéz eladhatóság, ha esetleg mégis el akarnám adni, mert ahogy néztem elég szűk a piac a Oneplus termékekre.

    Néztem még Huawei P40 Pro-t is esetleg, azonban ott a "Google szolgáltatások hiánya/helyettesítése" a meggondolandó tényező.

    Haverom Mate 20 Pro-ról Mate 20X-re váltott (8/256), ő nagyon elégedett vele és abszolút nem zavarja a nagy méret, de azért azt már zsebre rakni nem olyan egyszerű.

    Az S20 Ultra-t elengedtem az ára miatt, úgyhogy most a következőkön megy a "matek":
    Mate 20X (8/256)
    Huawei P30 Pro (8/128)
    Samsung Galaxy S20 esetleg S20+
    Oneplus 8 Pro, de csak akkor, ha jó áron találok.

    Igazából alap dolgokra használom a telefonom hívás, Viber/Signal/Messenger, FB, Insta, kamera - viszonylag sokat fényképezek, szóval a kamerát fontosnak tartom (ezért is engedtem el pl. a Oneplus 8T-t, mert olvastam, hogy nem olyan kiemelkedőek a kamerás képességei), alap böngészés.

    Ti esetleg mire váltanátok? :R

    "You Are Your Maker."

Új hozzászólás Aktív témák