Új hozzászólás Aktív témák

  • pepetech

    őstag

    válasz Ádám16 #16338 üzenetére

    Nem veszem kötekedésnek :). Utoljára 2 éve vásároltam új telefont (Sajnos) akkor egy P30 Pro tulajdonosa lettem ami egy S10+ telefont váltott. Na a P30 annyira akkor nem jött be, hogy el tudtam cserélni egy s10+ ra :D. Azután a samsung ment egy iphone XS-ért (best buy volt) szerettem de eljött a pont ahol meg kellet váljak tőle nagyon ramaty volt az aksi + beégett a kijelző. Na ekkor vissza mentem P30 pro-ra én balga... nagyon vastag az a telefon. Akkor hiába volt 20-30 ezerrel drágább a p30 pro mégis elcseréltem szőrén szőrt a mate 20 pro-ra amit szeretek is mert ötvözi az iphone és azokat a dolgokat amik mind samsungban mind a huaweiben megvoltak.

    Nade Ez a Mate 40 pro valami gyönyörű. eddig 310-ért tudtam volna megvenni de ma konstatálom hogy már 350 a vodánál de még így is jobb árban tudom kihozni mint a telekomnál itt havi 16-17 ezer telekomnál havi 22-23 ezer a részlet (egybe nem veszek telefon az úgy sok lenne.)

    Szóval így hogy kipukkant egy telefonom részlete 2 év után ennyit megengedek magamnak, hogy vegyek egy új telefont. A többi gyártó is baszott drágán adja a telefonjait és nem is tetszenek. A Mate 40 pro-nak pedig egy nagyon durva megjelenése van.

    Rengeteget olvastam utána és nem fogok hiányolni egy alkalmazást és játékot sem mert van megoldás a google dolgaira de nekem csak a Google play és a War robots érdekel semmi más :D (mert mindenre van jobb alternatíva)

    De hogy az ömlengésemen felül válaszoljak is neked. Kamera annyira nem érdekel nem fotós vagyok viszont a stabilizálás jól jön egy remegő kezű embernek :). Processzor + kijelző + baszó sztereó nem mint itt a mate 20 pro esetén :D. illetve az 5G (olyan csomagom van ami korlátlan és 5G képes). Illetve legfőbb szempont AZ A BASZÓ MEGJELENÉS :DD :DD

    Apple MacBook AIR M2, Apple iPhone 14 Pro, Apple Watch Series 5 Nike GPS, Huawei Freebuds Pro

Új hozzászólás Aktív témák