Új hozzászólás Aktív témák

  • Szpisti

    addikt

    válasz antal750 #17803 üzenetére

    Nekem sem volt problémám vele, sőt szerettem, az első mobilom, ami 3 évig megvolt.
    Elég régóta agyaltam, hogy melyik márka lehet a befutó cserére - mivel nekem fontos a GMS megléte - a Samsungra esett a választásom. (Volt már Samum, 6 évvel ezelőtt egy Note 4-ről váltottam Mate 9-re) Agyaltam még a Xiaomi-n is, de az ismerőseim körében többnek van, és különféle problémákról számolnak be és már olvasgatni itt-ott arról is, hogy kínai révén előbb utóbb azzal is meggyűlik a baja az amerikai vezetéssel... A többi márkánál pedig kompromisszumokat kellett volna kötnöm.
    Egy S21 Ultra-t vettem, alig használtat, szinte új. Hát smooth-abb az érzés ezt kezelni, úgy, hogy a Mate 20 Pro-val sem volt gondom e téren. (Bár már volt egy-két bosszantó jelenség vele, pl. fél másodperc késéssel kapcsolt ki a kijelző a gombnyomás után, és hajlamos vagyok a képernyőre fogni, miközben leteszem, így sokszor elindítottam valamit vagy rányomtam valamire mielőtt kikapcsolt a kijező. Ez a frissítésekkel sem javult.)
    Még augusztusban beszart a Watch GT órám, és szerettem volna egy komolyabbat helyette, akkor a Samsung Watch 4-re esett a választásom (nagyon kedvező áron jutottam hozzá), ami tényleg jóval komolyabb tudással rendelkezik, bár cserébe 2 naponta tölteni kell... Már akkor tudtam, hogy előbb utóbb Samsungra fogok váltani a mobil terén is.
    Most kifejezetten öröm Samsung telefonnal használni, sokminden jobban együtt működik vele.
    Az egyenlőre nem hátrált, hogy a Mate 20 Pro már Android 10 marad örökre, de én frissítés párti vagyok, szóval szeretem az újdonságokat, vagy egyszerűsítéseket...

    Sajnálom, hogy az amerikaiak így kib@sztak a Huawei-el, én egyértelműen maradtam volna a márkánál, sőt, a Mate szériánál, de nem akartam lemondani a GMS-ről. Az ahogyan az új Huawei-ekre felerőszakolják egyesek az nem megoldás, és sok kompromisszummal jár, szóval ezt elengedtem, mert a biztonságról is szól ez nálam. (az elmúlt években többmindenemet - fiókjaimat - akarták feltörni, ellopni, szóval inkább legyen hivatalos az együttműködés.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák