Új hozzászólás Aktív témák

  • spartan44

    tag

    Hellósztok!

    Közben én is visszavittem az Euronics-hoz a készüléket és kértem egy újabb cserét. Sajnos a 2. cserekészülékemnél (LG 01-18-10-51-es) is elkezdődött a bezöldülés. Olyan mértékben még nem volt kifejezett, mint az 1. készüléknél, viszont nem volt kedvem megvárni, hogy tovább terjedjen és mivel még szerencsére bent voltam a 3 munkanapban (szerdán cseréltem először és Euronics-ék nem számolják a szombatot munkanapnak (nem tudom, ezzel a többi cég hogy van, de ők azt nem veszik munkanapnak)), ezért ma még pont időben volt, így inkább visszavittem.

    Raktáron nem volt nekik a telefon, ezért írtunk egy jegyzőkönyvet és megrendelték a telefont és azt mondták, értesítenek, hogy ha majd mehetek érte.

    Bízom benne - most, hogy már ahogy olvasom, hogy egyre több emberhez jut inkább BOE-s készülék - hogy most már nekem is jut végre egy ilyen modell, amivel nem kell 3 naponta visszarohangálnom, mert ez szerintem mindenkinek kellemetlen.
    Ezt az 1 hibát kivéve nagyon megszerettem a telefont, ezért én inkább addig cserélem, amíg végre BOE-s panelű modellt nem kapok. :D

    De most már remélem, a Huawei is hamarosan reagál már valamit erre az egészre! (Fentebb írta valaki, hogy állítólag hétfőn kap majd valami hivatalos tájékoztatást az itthoni képviselet, remélem tényleg így lesz! Mert már-már nekem ég a pofám, ha harmadszorra is vissza kéne mennem emiatt.)

Új hozzászólás Aktív témák