Új hozzászólás Aktív témák

  • Kis Tigris

    tag

    Sziasztok. Egy kis segítségkérés, s egy kis segítség (aki még nem tudná) :)
    Kérdés: mikor a szám.gépre nyomom kábellel (fájlmozgatás céljából) állandóan a töltés funkció kapcsol be, pedig elvileg a telefonon be van állítva h fájlátvitel. Ezért mindig fel kell oldani, az állapotjelző sávból le kell húzni a kis ablakot s ott át állítani fájlátvitelre... Nálatok is visszaáll a következő rádugásnál?

    Tipp: ha valaki még nem tudná: jó-jó az éjszakai mód... de max facebook vagy hasonló megosztásra, további feldolgozásokra már csak korlátozottan alkalmas. De igazán jó éjszakai képeket állványról lehet továbbra is készíteni :)
    Hogy miért is? Nos, mikor kézből lősz, kb 4mp lesz a kép elkészülésének ideje. De ha állványon van közben, valahogy érzékeli a telefon, s 4 helyett 10-15 vagy akár 20mp-es expót is lő. Így sokkal több fényt gyűjt össze, sokkal több részletet lát. S annyira részletes s jó minőségű lesz, hogy simán durván is bele lehet utána nyúlni, s még Full HD-ban is szép s látványos lesz. Ha meg nem nyúlunk bele. a 10Mp-es kép simán nyomtatható (nem próbáltam mekkorában, de A4-ben simán) :)

    (a feltöltés rontott a minőségeken, ezeknél azért szebbek az eredetiek)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák