Új hozzászólás Aktív témák

  • csocsoszán

    őstag

    válasz ivatti10 #2199 üzenetére

    Szerintem ki van jelölve a külső sd adatai mentésnek.
    Tehát a külső sd-re ment, de mindent!
    A legelső mentésem ugyanilyen volt. Nem néztem, hogy egyel több pipát raktam be. Azt mentett vagy egy órát. Még szerencs, hogy nagy a kártyám.
    Sajnos amíg kódot kér szerintem nem működik tökéletesen. Én is szívtam vele rendesen. (Szerintem az oldotta meg, hogy a törlésnél csináltam egy a jobb oldali törlést ahol be kell írni a yes-t! Na ott írja, hogy megszünteti a partíció valamilyen védettségét. De ne állj neki mert törli az összes beállított adatot. Megnéztem formait data és ott írja, hogy megszünteti az a tikosítást! És biztos nem vagyok benne!) Remélem egyszer valaki leírja a tutit.

    Más! Belaktam a KangVip slim romot, botrányosan nehéz szülés volt! Valószínűleg az én nem tudásom is közre játszott. (Nem az oldalon lévő TWRP van fent hanem a "kód" kérős. Tud magyarul azért erőltetem.) Úgyhogy csak az utolsó build-ot tudtam felrakni úgy, hogy belemásoltam pl a rádiót.
    Na ez a rom elismerem jobb és nagyobb tudású mint az eredeti DL-00-ás. Az extrákról mint Xposed nem is beszélve. Ha valaki kedvet érez hozzá, bátran ajánlom. :K

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!

Új hozzászólás Aktív témák