Új hozzászólás Aktív témák

  • tesz-vesz123

    aktív tag

    Sziasztok!

    Nos, immár 3. napja használom a kicsikét. Megosztanám a tapasztalataim sok év Samsung után (1 év S6, 2 év S7 Edge). A noccs csúnya, viszont fekete sávval szép a telefon, szimmetrikus, és az appok is a sávhoz igazodnak, teljesen jól működik a dolog. A hátlap csodaszép! A kijelző... Hát, Samsung után nyilván visszalépés, oldalról furcsa szivárványos sáv lepi el a kijelzőt, szemből viszont szép, nem élénk módban egész színhelyesnek tűnik, nem kékes a fehér. Könnyen megszoktam.

    A sebesség Samsung után... Hát, ez a telefon rohadt gyors! :D Komolyan mondom kegyetlen, hogy minden azonnal történik (a Samsung UI ugye a mai napig képes lassan, késve érzékelni -ezt hívják lagnak-), az ujjlenyomat-olvasó pedig egy álom! Alig érek hozzá, máris feloldott a telefon! A gesztusvezérlést pikk-pakk megszoktam, jól működik. Sajnos negatívum is van a rendszersebességben. A Chrome eszméletlenül darabos, akadozós, bántja a szemet. De ez a rendszerben mindenhol elő-előfordul, csak a Chrome-nál rendszeres. Örülnék egy gyári böngészőnek Adblock támogatással. A Samsung UI sokkal, sokkal fluidabb, minden olyan sima és folyamatos... A RAM management furcsa, S7-nél volt, hogy egy appot 3 nap után elindítottam és ugyanott állt (4GB RAM), itt fél naponta kb. magától kilő mindent. Ami még érdekes, hogy bármit állítok, a Messenger nem dob felugró ablakot használat közben, vagy észreveszem az állapotsávon a pici ikont, vagy nem. Az AOD fura, hogy az SMS appon kívül nem mutat semmi értesítést, de ezt olvastam itt, hogy jön frissítés, illetve javítják a 12 órás formátumot is.

    Amit még imádok az a kamera! Jó ég, milyen fotókat lő este! Leesik az ember álla néha! Az aksi szintén álom! Használom a telefont és nem merül le! 😱 Az S7 Edge 3600-as aksiját naponta kétszer kellett etetni, ez 1-1.5 nap után 40%-on van!!! Na, ez a nem mindegy! Az is kemény, hogy kb. mindenhol maxos a térerő. Valószínűleg ezért merül olyan lassan. Illetve nem merül. Azt a szót nem ismeri a P20 Pro, hogy merül. :D Zenében a Samsung ég és föld volt ehhez képest, bár azon van jack, itt már sajnos átalakítóval megy a móka. Nyilván a virtuális hang nem olyan, mint az analóg. Tetszett, hogy ezt (mármint az átalakítót) adták a csomagban, illetve volt benne még tok (!!!) és gyárilag fóliázott.

    Azt hiszem jó barátok leszünk, megkedveltem, már csak az aksi miatt is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák