Új hozzászólás Aktív témák

  • DraXoN

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz illjo #4669 üzenetére

    csak úgy "általánoságban" ... gms telepítés körüli dolgok (pl. push üzenetek)..
    Hátha letudom egyszerűsíteni a mostani folyamatot amit meg kell csinálni, meg ha még azóta se lehetséges, akkor menet közben is lehetővé tenni az account hozzáadást.
    gondolkodtam már egy másik csak HSM készülék beszerzésén, hogy ne a "napi használt" eszközzel szórakozzak emiatt (az nem viccess), mivel az LG V20-am teljesen "kidőlt" (valami a táprészével lehet, így igencsak melegszik használat közben.. mellette meg használhatatlanul lagol.. nem igazán akartam foglakozni a javításával)
    Mivel most lett egy másik készülék, igaz az GMS-es, de így a "csak HMS" eszközt szabaddá tudom tenni "játszani" vele. Mert egyébként nagyon jó telefon.

    A Gmail app esetében tapasztaltam ezen furcsaságokat, hogy mint ha más lenne a verzió.. vagy legalább a funkciókör ami a készülék által engedélyezett... Mint ha lenne benne valami "limitáció", hogy mely készülékek mit kaphatnak meg. És mivel a P40 sorozat nem szerepel valamiféle "whitelistben", így csak limitált funkcionalitást kap. Legalábbis ezt tippelem most, abból kiindulva, hogy még a beállításokból is hiányoznak funkciók (olyanok amiknek oka nem lenne... pl. kinézet állítás, hogy gmail tudjon sötét módot, mert Mate 20 X 5G alatt gyáriban tud! P40 Lite-on nem).

    The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RX580 8G; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Samsung Galaxy Z Flip 5

Új hozzászólás Aktív témák