Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz xhege #4078 üzenetére

    Erre én is tudok válaszolni. Én az az eset vagyok, aki sok év iPhone után kezdett kikacsingatni droid felé, de 6-12 hónap droid után mindig visszajöttem.

    Legutóbb Note 10+-om volt, arról jöttem vissza sima 11-re (vannak problémák a szememmel, volt rá esély,hogy az AMOLED PWM okozza (érzem is, hogy szárad/fárad, stb a szemem tőle), ezért az LCD-s 11 lett.
    Note-ot nagyon szerettem, rengeteg feature, One UI szerintem nagyon sima már egy szavam nem volt, még iOS-hez szokott szememnek sem, csak ritkán.
    Szóval az előbb említett dolog miatt visszatértem, és mikor kiderült,hogy a szemem nem ez rontja (attól még bántja, csak nem rontja), innen már csak 11 pro max-ra mentem a nagyobb kijelző miatt.

    Mint írtam, droid nagyon jó volt a sok beállítási lehetőség miatt, ami persze nem abban nyilvánult meg, hogy állandóan bütyköltem, de ha valamit saját magam igényére akartam szabni, megtehettem és utána már úgy használtam. A fényképező és az IDLE (alapjárati) fogyasztás, ami ott idegesítő volt, csak ezt a kettőt tudom felhozni. Ezért nem is tartom jónak a yt-os összehaonlításokat, mert ott jól bírják a droidok, de alapjárati fogyasztás, amit a nap folyamán csinál, mikor nem nyúlsz hozzá, egy teljes nap alatt összejöhet 20-25% is.
    Közben iPhone remek képeket csinál, gyakorlatilag nulla fogyasztással, mikor nem használod és egyszerűen jól gazdálkodik az energiával.
    Cserébe nem lesz teljes értékű multitaskod, és amíg a Note játszva a háttérben tartotta pl. a realtime BKK járat útvonalat, adott esetben az iPhone olyan szépen újratölti, ha elváltasz róla, majd újra megnyitod, hogy megnézd,hogy tartasz, hogy csak na (főképernyőt újratölti). Ilyenek vannak.

    Szóval valamit valamiért, nekem fontosabb az (jelenleg), hogy ne kelljen kutatni, miket kapcsolja ki,hogy ne merüljön, ne kelljen figyelni,hogy épp a google servives adott frissítése mennyire húzza az akkut.

Új hozzászólás Aktív témák