Új hozzászólás Aktív témák

  • sityupityu

    veterán

    válasz kutga #3016 üzenetére

    Az ujjlenyomattal nekem sokszor volt gondom, ha kicsit izzadt volt a kezem, vizes stb. Amúgy persze ezt telefon válogatja, hogy melyik érzékenyebb erre. Volt egy huawei p10-em, na annál konkrétan ha csap alól vetted is ki a kezed, akkor is rögtön feloldott. A legrosszabb telefonom ilyen szempontból egyébként (legalább is nekem) anno az iphone se volt. A mostani samsung olyan közepes, közel sem olyan jó mint a huawei.
    Az viszont nekem is hiányzik ebben a telefonban amit te is írtál, hogy feloldás után nem ugrik egyből a főképernyőre. Ezt akartam is kérdezni, de te leírtad már.
    Szomorúan tapasztalom továbbá, hogy az ios-en továbbra sem lehet a neveket előkotorni a számgombokkal, nem is értem, na mindegy.
    A kameráról annyit hogy jó, de meglepetésemre bizony nem sokkal jobb mint az s9-é. Legalább is szerintem sötétben is csak minimálisan teljesít jobban a mini. És nappal sincs egetverő különbség, legalább is lakáson belül. Majd kipróbálom kinn is. A színek azok biztos, hogy természetesebbek a samsung túlszaturált színeinél.
    Videót nézve a hangszórói szerintem baromira jól szólnak a méreteihez képest. A samsungban kicsit több basszus van (már ha beszélhetünk basszusról ezen a szinten), de egyébként szerintem nagyon szépen szól. Nagyjából ennyit tudok most írni róla hirtelen.
    Ja, még azt akartam kérdezni, hogy ha a fényképező HDR automatára van állítva, akkor azt nem kéne kijeleznie a telefonnak azokban a bizonyos esetekben? Mert én már fordítottam ellenfénybe meg mindenhova, de soha sem írta ki. :F

    --albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

Új hozzászólás Aktív témák