Új hozzászólás Aktív témák

  • hrghun

    csendes újonc

    Sziasztok!

    Nem tudtam a teljes listát végigböngészni, ezért elnézést, ha már végigtárgyalt üggyel hozakodok elő. NAS325v2 kütyüm van V4.71(AALS.0) firmware-rel. Egy éve 3-4 hetenként megszűnik reagálni és ekkor még a Power gombbal se lehet kikapcsolni. Ez egy probléma, aminek utána kell járnom. De ezzel még együtt is tudnék élni. Azonban táp ki-be újraindításkor nem indul újra, hanem csak a kék Power led világít 30 mp-ig, majd villan és a gép újraindul. Ezt teszi folyamatosan.

    Erről sokat írnak az angol fórumokon, például itt:
    http://forum.nas-central.org/viewtopic.php?f=249&t=14377

    Többféle megoldást javasolnak, de van, akinek egyik se jön be. Én még nem nagyon fogtam bele a durvábbakba, talán az elemcserét próbálnám ki először. Ami nekem eddig bejött, hogy a HDD-k eltávolítása után a dobozt beteszem egy száraz hűtőbe 10-15 percre, majd kivétel után 1-2 percet várva általában elindul. (egyébként a hőmérséklete elég stabilan 43 fok)

    Tárgyaltátok már itt ezt az indításkor tapasztalt folyamatos rebootolást? Volt valami konklúzió? Mit javasoltok? Egy jó ideje nem foglalkoztam hardverekkel és Unix rendszerekkel, tehát nem vagyok nagy buherátor, de ha kell, belefogok, mert egyébként meg ennék elégedve ezzel az eszközzel.

    HDD konfiguráció: 2 x 2TB WD20EFRX-68EUZN0 in Raid 1, 90% used.

    Majd a lefagyás problémának is nekiesnék, de az első az újraindítás.

    Gábor

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák