Új hozzászólás Aktív témák

  • joey04

    titán

    válasz bdzsana #1043 üzenetére

    Kezdjük ott, hogy Apple talán elsőként létrehozott egy app storet, ami a fejlesztőknek rohadt nagy segítség volt, és tényleg boldogan odaadták a 30% százalékot mert előtte rémálom volt a terjesztés.

    Régen igaz volt, hogy létrehozott egy piacot és örüljünk, hogy kapunk belőle egy szeletet. Ma viszont nem létrehozza a piacot, hanem kivág belőle egy darabot.

    Pontosan ezért hozta létre, hogy segítsen a fejlesztőknek, aztán ha befutott a dolog, akkor beszedje a bevételt. Nem jótékonyságból segítenek a fejlesztőknek... Pontosan így van ahogy leírtad, de ezzel nincsen semmi gond.

    Ha meg nem tetszik ne fejlessz rá.

    Azért vagyok a szakmámban és azért fejlesztek ezekre a platformokra mert jó vagyok benne és jól élek belőle. De ettől függetlenül még érezhetem igazságtalannak a 30%-os adót.

    Érezheted, ha ez annyira bántja a lelked, akkor ott is hagyhatod. De ugye mivel még így is jó sokat keresel, valahogy lenyeled a békát... Persze ha más kikaparja a gesztenyét, annak te is örülsz majd. Ami persze normális, csak attól még nem lesz jogos.

Új hozzászólás Aktív témák