Aktív témák

  • Hasek

    Közösségépítő

    válasz gamerkiller #10712 üzenetére

    Ez nem döntés, ez egy egyszerű észrevétel. Ez a topic, valóban átment beszélgestős topicba.

    Régen sokkal másabb volt. Verseny, játék, viccelődés. Egy kis közösség voltunk, akik mindig kitaláltak valamit, de egy bizonyos kereten belül. Ez a keret volt az :L.

    Azzal én 100%-ig egyetértek, hogy Vakegérke kapta a 10000-ik hszt. Megérdemelte. Azzal is egyetértek, hogy mivel ez egy kitűzött cél volt, fel kellett rá készülnünk. Ez még oké.

    Viszont az 50k? Azt miért is foglalta le geprombolo? Nincs geprombolo-val semmi bajom, de miért? Régen ilyen sehol nem volt, csak a 1000 illetve a 10000 esetén. Aki kapja marja címén, elvoltunk. És most nem arról van szó, hogy bárkitől is sajnálnám, de egyszerűen non-szensz, amit itt folyik. És igen, Én versenyezni fogok a 50k-ért! És szerintem Csakénvagyok is! Ti meg pukkadjatok meg mérgetekben! Majd mi szórakozunk egy jó kis :L-est!

    Erre most? Kis előzékenység, "hát vidd el nyugodtan", meg beszélgetünk fűről-fáról. miez? Bejövök, és semmi játék, semmi szórakozás, csak duma. Hát így minek jönnék be? Be se jövök. Napi max 2 hsz tőlem, és akkor megerőltettem magam. Az egyetlen szórakozást az :L-el kapcsolatban, a képregényem nyújtja. Nem furcsa, hogy 2 nap alatt lenyomtam 1 egész számot? Pedig azt, unalmas számnak tartottam, és nehezen fogtam hozzá!!

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. H

Aktív témák