Aktív témák

  • Hasek

    Közösségépítő

    válasz Psychonaut #10723 üzenetére

    Tudod van az a mondás, hogy "1 fecske nem csinál nyarat". Csakénvagyok tett valamit. Igen. Beszólt, hogy el fogja vinni a 10k-s hszt. Kötekedés? Neked igen, de Neki az igazság! Nem mondhatod, hogy nem akarta felhívni a figyelmünket arra, hogy mi is a helyzet. Nem mondhatod, hogy én sem akartam. Nem mondhatod, hogy Én sem teszek a régi KBK-ért, mert ha mégis mondod, akkor kérlek fuss neki újra a képregénynek!

    Tetszik? Rendben, csináld. Neki is? Ő is bátran fogjon bele. A harmadik csatlakozik? Rendben, üsse kő. De igazamat senki ne hurrogja le. Sem az enyémet, sem a másét. Én kimerem mondani, hogy "tévedtem", ha tévedek.

    Lehet hogy jó ez így, lehet hogy ez a legszuperebb dolog a világon, ez, ahogy most a topicban zajlik az élet. Mint mondtam, nem hurrogni kell, hanem csak elismerni, hogy igen, ez már nem az aminek indult.

    Nekem csak egy normálisabb értelmezésem volt/van a 6 smiley-val kapcsolatban. A képregény. Mert az semmi más, csak egy értelmezés, hogy mit is takarhatnak a smiley-k, olyan mint amivel pár hsz-vel ez előtt előrukkolt Mr.csizmás. Úgyhogy igen, az ennek a topicnak a része.

    szerk.: Mint a 10720-as hsz-ben is írtam, engem gyakorlatilag nem érdekel. Ha ezt akarjátok csinálni, hát csináljátok. De mint ahogy azt is írtam, Én egy a régi időkből való, és tántoríthatatlan, küzdőszellemmel rendelkező KBK-s vagyok. Nekem nem kell, hogy most változzom meg minden, és álljatok sorfalat. Nem érdekel. Egyedül ismerjétek el végre, hogy a régi KBK-től igen csak messze vagytok! Annak szellemiségétől, meg minden egyvelegétől. Tiszteljétek meg legalább enniyvel azt, amiből kiindult ez az egész, majd ami szépen leépült.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. H

Aktív témák