Aktív témák

  • Hasek

    Közösségépítő

    A változtatások megtörténtek, a fizetések átutalva, kivéve az 500BAP-ot.

    [link]

    más

    geprombolo. Ne pánikolj már.

    Olvasd el ezt, szépen: "Egyedül a szintjét lehet emelni, de csak az uralkodó teheti ezt meg senki más, és csak a közös számlából."

    Hova akarsz Te költekezni a saját számládról, hogy fejleszd a központot? Minek? A pénzednek köze sincs ehhez a fejlesztésekhez.

    Területet akarsz? Dolgozz megérte. Mindenki ezt teszi. Tedd Te is. Én nem egyezem bele az utalásba. Nem azért, mert fukar vagyok, csak nem tartanám már igazságosnak. Lehet nem olvastad el a hozzászólásaimat alaposan. Mondtam, hogy kapni fogsz uralkodói fizetést. Visszamenőleg is! Ezt most megkaptad. Lehet, hogy Te vagy az uralkodó, de ha civilben jársz, és személyes indíttatásból veszel területet, akkor rád is ugyanazok a szabályok vonatkoznak.

    Nekem sincs lóvém. Annak ellenére, hogy én adminisztrálom az egészet. Mégse éltem panasszal egyszer sem, és ez sem az! Most is, karakterem ott van picur220 területén, és dolgozik a pénzéért. Még 5 nap, és lesz 50BAP-om, összesen 7 nap alatt. Te 3 nap alatt keresel ennyit. Ne panaszkodj!

    Következő: [link]

    Akkor mi értelme van ennek a területesdinek, ha a játékosok nem élhetnek a lehetőségekkel. Miért veszünk területet, miért alakítunk haderőt, ha nem használhatjuk? Ez egy szimpla játék, ahol lehet területesdit játszani, lehet kereskedőset játszani, lehet háborúsat játszani, és ezek kombinációját. Ha valaki küzdeni akar? Miért ne tegye? Akkor mi célt szolgál a haderő? Jó, "most jön a külső haderő, blabla." A túró fog ott jönni, nem haderő.

    Figyelj, majd én írom a szabályokat, ahogy eddig is. Majd én vezetem a játékot. Oké? Ha a véleményedre leszek kíváncsi, megkérdezem. Ne félj. Ha a közösség véleményére leszek kíváncsi, akkor sem fogom ignorálni a tiedet.

    Következő: Akkor a központi városnak, gyakorlatilag mi is az új neve?

    Üdv. H

Aktív témák