Aktív témák

  • Vakegérke

    veterán

    Csak most figyelek fel pár dologra.

    "Miért veszünk területet, miért alakítunk haderőt, ha nem használhatjuk? Ez egy szimpla játék, ahol lehet területesdit játszani, lehet kereskedőset játszani, lehet háborúsat játszani, és ezek kombinációját. Ha valaki küzdeni akar? Miért ne tegye? Akkor mi célt szolgál a haderő? Jó, "most jön a külső haderő, blabla." A túró fog ott jönni, nem haderő."

    Értsem úgy, hogy haderő csak azért van, hogy leigázhassam topictestvéreimet, vagy védekezzek támadásuk ellen?
    Szó sem lehet róla.
    Nem kívánok olyan játékban részt venni, amely egymás ellen fordít azokkal, akikkel jól megértjük egymást, és békésen őrzünk, ápolunk egy olyan hagyatékot, amelyet gazdája ebek harmincadjára hagyott.
    Ha erről szól ez a játék, akkor én kiszálltam. Kéretik birtokaim felszabadítani, eladhatóvá tenni, eredeti nevüket visszaadni. Egy buznyák sem kell, nem tartok rá igényt. Nincs BAP-om, nem kell. Így nem.

    "Figyelj, majd én írom a szabályokat, ahogy eddig is. Majd én vezetem a játékot. Oké? Ha a véleményedre leszek kíváncsi, megkérdezem. Ne félj. Ha a közösség véleményére leszek kíváncsi, akkor sem fogom ignorálni a tiedet."

    Ez nem erős egy kicsit?
    Globálisan nézve ki írt itt szabályokat? Senki. Alakultak önmaguktól. Az egy dolog, hogy adtál egy szép játékot a kezünkbe, de ez a tanárbácsis megszólalás valahogy nincs ínyemre.
    "Ha a véleményedre leszek kíváncsi, megkérdezem."
    Erről van szó, kérlek szépen. Ez a divat nem jöhet szokásba.
    Én, "első" Vakegérke voltam megalapítója ennek a topicnak, ezt szerénytelenség nélkül állíthatom. Ám keress tőlem egy olyan hozzászólást, amely ilyen sarkosan utasít rendre bárkit. Nem találsz, lefogadom bármibe.

    "Uralkodó – 16 BAP
    Uralkodó helyettes – 14 BAP
    Kincstárnok – 12 BAP"

    Van uralkodó helyettes? Nincs. Társuralkodók vannak.

    Na mindegy.
    A fenti feltételekkel nem vagyok hajlandó területesdit játszani.

    Megmaradok kyravaybee hagyatékánál, mert játszani jó. :K

    Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

Aktív témák