Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    válasz Earl_Muttley #25047 üzenetére

    Láttad a született gyilkosokat? Ha igen, akkor érted az átfogalmazást: "b@szod," én egy született mártír vagyok..." A többit leírtam privátban.

    Gépromboló: Az a helyzet, hogy én 8 éven át a retek klub fórumán "edződtem". Az hagyján, micsoda szövegek mentek ott, de mindig akadt valami állat fórumromboló, aki szándékosan pornó, homopornó és undorítóan perverz képeket tett be. Éppen csak nem folyt néha az ürülék a monitorról.
    Ezeken mindig ki voltam akadva, mert esetleg mit sem sejtve rákattintok a fórumra, az akkor még 10 év körüli nev. lányom éppen arra kódorog és erre megnyitok egy orális kedveskedést. Erre írtam sokszor, nem vagyok prűd, de ha ilyen oldalakat akarok nézni, elmegyek egy pornó site-ra; a gyerek szexuális felvilágosítását meg bízzák már rám, mikor és hogyan akarom megejteni.
    Ha te/ti azzal jöttél volna, mellőzzem a kétértelmű, sőt, esetlegesen egyértelmű szavakat, szó nélkül tudomásul veszem. Sót, elnézést kérek.
    De -úgy látszik, túl bonyolult lélek vagyok - az bosszantott fel, hogy rakjak bele pontot, más írásjelet, ha khm.... csúnya szavakat írok. Gondolod, hogy akkor a gyereked, aki beleolvas, nem tudja kódolni?? Ugyan már... a gyerek nem hülye. Pont azzal van felhívva fokozottan rá a figyelme; legfeljebb azt tanulja meg, a felnőttek álszenten viselkednek. Mert ha azt ordítom valakinek, a dúrvaanyádat, akkor olyan, mint ha ki sem mondtam volna, hogy a mamára egy ősi foglalkozást asszociálva tettem dehonesztáló megjegyzést?
    Következésképpen nekem az a véleményem, vagy ne legyen benne sehogy, vagy ne kezdjünk már el azon finomkodni, ha a sz.p.t.k-ot kipontozva írom, akkor már le is kaphatjuk a sárga karikás tizenkettest...
    Vakegérke - de te is - sokkal egyértelműbben fogalmaztatok ...
    Mellesleg a szópótló bazmegelést, mint trágár redundáns jelsorozatot magam is nagyon rühellem. Ha valaki nem tud szellemesen trágárkodni ( mert ahhoz is ész kell) akkor beszéljen úgy, mint egy pléh bános. Az Argóban, a B löffben, a Született gyilkosokban vagy a Ponyvaregényben kifejezetten alpárian beszélnek; a kontextus vagy a helyzetkomikum kifejezetten szellemessé teszi.
    Tudomásul vettem, amit kifejtettél, jogos, de ob ovo, ahonnan indult, talán nem kellett volna egy kétértelmű szó miatt ekkora palávert kavarni.

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Aktív témák