Aktív témák

  • moonlight115

    tag

    válasz Geri Bátyó #32028 üzenetére

    Orbán Otília
    Orbitológus és ideológus. Kutatási területe szerteágazó. Nemzetközi kongresszusokon nagy sikert aratott előadásának témája: A közönséges rágógumi hatása az idő vasfogára, különös tekintettel a mellékhatásokra és előre nem látható szövődményekre, melyek akár kronologikusak is lehetnek.
    Tekintettel arra, hogy az idő vasfoga ideológiai természetű, végeláthatatlan vitákra gerjesztette a konferenciák szak- és műértőkből álló, többnyire rozsdaálló acélidegekkel rendelkező közönségét. Mivel az időt Möbius-szalaggal mérték, volt bőven.
    A professzornő másik, kevésbé ismert témája a lidércfénykutatás volt, annak is egy érdekfeszítő ága: az óriástörpékre gyakorolt társadalmi és etikai hatása. Kísérletei napnál világosabban fényre derítették ama tényt, hogy egyik-másik törpe összemegy a hajnali lidércfénnyel szembesülve, így elveszíti óriásjellegét, identitásával és ruhaméretével együtt, ami különféle atrocitásokhoz vezet (mintha nem lenne elég nekik a bőrszín miatti kavarodás okozta galiba, különös tekintettel a hupikékekre, nem beszélve a smaragdzöld és dúsgazdag leprikónokról).
    Orbán prof. védőszentté avatása folyamatban van, már csak a lápi lidércek szavazatára várnak, ami kétséges. Állításuk szerint ugyanis már a téma felvetése is sérti méltán hírhedt reputációjukat, egyrészt egzisztencialista, másrészt bőrgyógyászati szempontból.

    "Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

Aktív témák