Aktív témák

  • customer114

    senior tag

    customer114: Gyógyulás

    Egyszer volt hol nem volt volt egyszer egy customer114, aki annak ellenére, hogy csúnyán meg volt fázva mégis elment a barátaival a közös helyükre. Ott remekül érezte magát, többnyire a ház által felszolgált egyedi választék okán.
    A torokgyulladás egy héttel ezelőtt kezdődött és annak szokott fokozatosságával a hét végefelé tetőzött. Mint minden rendes fogyasztó ebben a társadalomban, customer114 is rendesen bevásárolt a javasolt gyógyszer kvótából, hogy csillapítsa fájdalmát. Sajnos ez nem segített.
    Mindezek alapján, a remény veszett customer114 végül úgy határozott, hogy kedvenc légiforgalomirányítójától származó jelmondattal: "Egyszer élünk C", elmegy a baráti rendezvényre és megpróbálja jól érezni magát, annak ellenére, hogy beszélni alig tudott.
    Telt múlt az este, szilvát követte barack, barackot követte eper, epret követte körte, körtét követett ismét szilva. Minél több gyümölccsel találkozott customer114 torka, az annál kevésbé fájt. A fájdalomérzet tompulásával customer114-ből egy ismert stádium megszokott jelei kezdtek előbújni és hangját is kezdte visszanyerni. Az este kezdetén elhangzott, rekedtes: " -Köszönöm, én is kérek, ha mindenki kér." átalakult "töcsémégnesajnáldbzmgmivanmi" foszlányokká.
    Azt tudni kell, hogy customer114 gyümölcsérzékeny. Egy, a szervezete által meghatározott volumen után, az elkezdi üríteni a felgyülemlett többletet.
    Szerencsére ez a szóban forgó estén nem történt meg. Hajnalban azonban igen.
    - HAUBLLAEEAEUEAEAELEEEEAAELEEE - mondta customer114.
    - Jól vagy? - kérdezték a többiek.

    Másnap délelőtt - miután felruházta magát a 20 kilométerre történő teleportálás pillanatszerűen végrehajtható képességével - customer114 (aki az éjszakai menetfelszerelést még kabátostól magán viselte saját ágyában) furcsa dologra lett figyelmes. Nem fájt a torka, sőt, annyira egészséges, mint általában szokott lenni.

    Tanulság: a szén, hidrogén és oxigén atomok megfelelő együttállás esetén kiváló fertőtlenítő hatással bírnak.

Aktív témák