Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomcsirke

    aktív tag

    Naaaa, de leült a topic, vagy csak ennyire kevés nyűg van a P770-esekkel? ;)

    Eddig nem volt időm a telefonnal játszadozni, lévén intenzíven használtam, és nem volt tartalék készülékem sem, de este lecserélem a recovery-t a kicsikén, és első körben megoldom a minideales ROM alatt az equalizer és a noti LED működését.

    Ja, láma kérdés, de ne kövezettek meg érte: ha eltüntetem a "belső SD"-t az itt valahol korábban publikált scripttel, az permanens változtatás, vagy a ROM-frissítések visszaállítják az eredeti állapotot, és megint újra kell particionálni?

    Használja valaki a rbarat-féle 4.2.2 ROM legújabb, v03_23-as verzióját? Mennyire stabil, és úgy általában, érdemes 4.2.x-re váltani, vagy csak kozmetikai jellegű frissítéseket tartalmaz a 4.1.x-hez képest? GPS viselkedése változott valakinek a ROM-csere hatására? Támadtak-e fel esetleg eddig nem, vagy hektikusan működő trackerprogik? Én speciel kivételesen elégedett vagyok a jelenlegi állapottal, hidegindítással kb. 150-180 mp. alatt gyűjti be a műhódokat, de onnantól stabil, és releatíve pontos is. Jó, messze nem Qualcomm-os szint, bár az okosak szerint leginkább a gagyi antennák a ludasak, mintsem a SoC... :U

    [ Szerkesztve ]

    --- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---

Új hozzászólás Aktív témák