Új hozzászólás Aktív témák

  • jose999

    senior tag

    válasz tulni #22256 üzenetére

    Most már biztos vagyok benne, hogy nem olvastad el az összefoglalót, amit mint már említettünk, azoknak a tapasztalataiból készült, akiket most kérdezel. Nem baj, megkeresem neked :R

    ◆ Érdemes a 3Gb rammal rendelkező verziót venni, gyorsabb a 2Gb-osnál?
    A telefon multitasaking képességén javít a több ram, több minden elfér a memóriában mielőtt kilőné a rendszer, de ez talán a legutóbbi frissítésekkel már nem jelent akkor előnyt.
    Amennyiben az árkülönbözetet meg tudod fizetni, akkor érdemes lehet a nagyobb memóriával rendelkezőt venni, de azt neked kell eldöntened, hogy ez a felár megéri-e.
    Két dolgot azonban érdemes még megfontolni ezzel kapcsolatban:
    - A 3Gb-os változat csak szürke importtal, GSM boltokon keresztül kapható, ez hatással van a garanciára is (lsd.: vonatkozó menüpont), valamint mivel a 2Gb-os verzió a szolgáltatóknál is kapható, így nem juthatunk azok esetleges kedvezményeihez, ha ilyen változatot szeretnénk vásárolni.
    - A 3Gb-os verziónak, nagyobb a belső tárhelye is, a 16Gb-al ellentétben 32Gb, így ha erre szükségünk van, az egy további érv lehet ezen változat mellett.

    Gránit bankos ajánlókódért keress privátban (8000 Ft jóváírás) „Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”

Új hozzászólás Aktív témák