Új hozzászólás Aktív témák

  • forgonati

    őstag

    válasz Fitzgerald #25209 üzenetére

    Nekem volt Z3, Z3C, S5 és mindez 3 hónap leforgása alatt. Ne félj, fikák azok is :D A Z3 meg a Z3C kamerája úgy kuka ahogy van, a képek jobb oldala iszonyat mód torzul, szánalmas. A G3 meg az S5 kamerája körberöhögi, kétszer. A FHD videó amit felvesznek olyan mosott és fakó mint az állat, nevetséges hogy ezt adja a Sony. Ja és az elvileg vízálló Z3 hátlapja elvált a sarkán magától. Gratulálok.
    Az S5 meg 5 napig volt meg, olyan gané anyagminőséggel csúcsmobilt piacra tenni, hogy nem sül ki a szemük :W A 3 hónapos telefonnak (ami amúgy olyan volt mint a vadi új mert az előző tulaj úgy bánt vele mint a hímestojással) elkezdett lepattogzani a króm bevonata. Úgy döntöttem nem várom míg rosszabb lesz, hát tovább is adtam. Nem értem a Samsungot se, hogy lehetnek ennyire sötétek, hogy 4 generáción keresztül ugyanezt a hibát követik el, már az S2 óta ugyanaz a fos lepattogzó króm burkolat virít minden "csúcs" telefonjukon.

    Szóval a G3 sem tökéletes, értelemszerúen a kijelző miatt ez a legkevésbé fluid az összes közül. De még ezzel tudok a legkönnyebben együtt élni. Ma fogdostam a G4-et de szerintem nem váltok rá, nekem a formája már nem jön be, nagyobb is mint a G3 és mivel szögletesebb, nem is olyan jó kézbe fogni, a G3 sokkal szebb nekem.

    [ Szerkesztve ]

    Keelah Se'lai!

Új hozzászólás Aktív témák