Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz Ferenczi Áko #3216 üzenetére

    Igazi "szakértői" összehasonlítás volt. ;]

    Egyébként megrendeltem, barna bőr hátlappal. :) Kb. 2 óra múlva mehetek érte.

    Nem konkrétizálom az infót, de amikor tegnap este azt mondta a barátom, hogy S6-ot ne, most rákérdeztem miért... Annyit mondott rengetegen visszahozzák ilyen-olyan nyűgökkel, a G4-nél nincs ilyen.
    Azon túl a Samsungot ismerve meg lennék lepve, ha a multitask, és a RAM használat rendesen menne a szoftveres javítások után. Nem bízom bennük, és nem veszek így telefont tőlük, hogy "majd biztos javítva lesz". Ez a hajó részemről elúszott.
    Lehet az 5.1 javítani fog rajta, ezt nem tudom, de Note4-nél nem az volt a tapasztalatom, hogy bármi is javult volna a frissítésekkel 8 hónap alatt.
    Nem vagyok benchmark huszár, a G2-öt imádtam, a dupla kopp-os ébresztés és lezárás nagyon hiányzott utána, illetve a kézreálló hátlapi gombok, annyira, hogy amíg a G2-öt használtam fel sem tűnt, csak miután eladtam, ennek a hiánya.
    Egyik telefon sem hibátlan, de számomra a G4 komplexebb csomag, mint az S6. IPS-t imádom, itthon is a 27"-es DELL monitor IPS, bár a Note4 kijelzője nagyon szép volt. Csak mit sem érnek ezek a hardveres tulajdonságok, ha a szoftver nem az igazi.

    A másik a gari. Note4-nél elég sok gond volt ebből a háznál szervizelős, nem javítós, egyből cserélős garanciával. Volt akinek a 3. csere is rossz volt. Ferde előlap, lötyögő gombok, hézag a kijelző és a keret között, stb. Egyszerűen hiába cserélik és látszólag nagyvonalú az ügyintézés, mégsem azt kapja a tulajdonos amit várt.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák