Új hozzászólás Aktív témák

  • Technoman

    őstag

    válasz Vikooo #34501 üzenetére

    Nem is tudom, talán:
    1. Mert nem az a konzumrabszolga vagyok, aki félévenként cserélgeti a telefonjait. Ezt (főleg) anyagilag nem tudom megengedni, de azért sem, mert nem ilyen típusú ember nem vagyok. Úgy 3-4 évente szoktam csak telefont, venni, s akkor is inkább a csúcs modellek (az előző SGS II volt) Ezzel a telóval is hosszútávra terveznék.
    2. Ha ilyen lennék is, nem is tudnék mit venni hirtelen, aminek ilyen jó az ár/érték aránya lenne.
    Samu (már) szóba sem jöhet (S7 200 felett, mi van?????? Az S6 meg ha jól tudom sehogy sem bővíthető) A kínaikban ilyen ársávban ennyire (még) nem bízok. A többi márka sem jöhet szóba (volt más Sony-m, köszi még egyszer nem kérek belőle, az almást meg más miatt nem szeretem)
    Maradnék házon belül, de a G5 még rohadt drága nem szeretném a G4-es felét, pluszban még ráfizetni. A V10-esel is -sajnos- ez a helyzet. (hivatalos helyen szeretek vásárolni, a sufnisokban -több ok miatt- nem bízok) A legrosszabb esetben marad a szolgáltatós változat, de az is a legutolsó esetben.

    .....aztán lehet, hogy csak az aksi ment el meghalni és feleslegesen pörgök a dolgon (ugye nem tölt, nem lehet bekapcsolni) Tönkremehet egy aksi attól, ha időnként külső, Power Bankkal töltöm (Proda), volt már valakinek ilyennel tapasztalata?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák