Új hozzászólás Aktív témák

  • MPeter87

    őstag

    válasz DonMaster #8702 üzenetére

    Én sem ugrálok évente. Eddig egyszer volt számhordozásom, ugyan volt több telefonszámom is, amit most használok lényegében a második.

    Nagyon off: Ezen a részletben vagy egyben dolgon nemigazán értem, hogy miért agyalsz ennyit. Az ügyfeleink alapján látom, hogy vannak emberek, akik mindent részletre vesznek, mert mennyire jó, hogy csak 2-5ezer Ft havonta, annyit megengedhet magának, csak épp van neki 10 ilyen dolga még a lakáshitel és/vagy személyi kölcsönök, hitelkártyák mellett, utána pedig órákig panaszkodik a hitelügyintézőjének, hogy valahogy építsen már a sz@rból várat neki, azaz valahogy oldja már meg a pénzügyi gondjait, mert az már sok neki. Nekem elég összevissza jön a bevétel, illetve néha van olyan hónap is, hogy nem jön. Nekem egyszerűbb és kényelmesebb is egyben kifizetni a telefonom, mint a hitellel szórakozni és ezzel szerintem nem csak én vagyok így. :)

    Gari témához: vannak olyan boltok, ahol gyári garit is kapsz a telóra és az első évben mehetsz közvetlenül a márkaszervizbe, pl mobilkereskedes.hu. El kell olvasni a garis feltételeket a bolt honlapján, esetleg mail-ben érdeklődd meg, hogy hogyan van náluk, ha nem egyértelmű és máris okosabb leszel. :) Nyilván itt a második év már lutri, hogy vajon a bolt létezni fog-e még, illetve nem tudom, hogy erre vonatkozik-e valami törvény, hogy köteles-e a megszűnése után is intézni a garanciális ügyeket gari időn belül. Max az első év végén el kell adni és venni kell egy másikat. :DDD

    Más: Ez a black friday nem rossz gondolat, nem volt eszemben. :D Bár sajnos nem hiszem, hogy sokkal olcsóbban meg lehet majd venni, mert azzal gondolom nem sokan leszünk kisegítve, ha az edigital leakciózza 10%-kal a 200ezres árat. :DDD Kisebb boltoknál is szokott lenni ilyen black friday akció?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák