Új hozzászólás Aktív témák

  • Wovbagger

    tag

    Sziasztok!

    Nézegetem az aktuális telefon választékot, és tényleg úgy van ahogy valaki írta: olyan nincs, ami mindenben megfelelne, a gyártók ügyelnek arra, hogy ne adjanak ki (nekem) tökéletes telefont. Mondjuk az F6 nagyon közel van az igényeimhez, az olvasottak alapján csak két dolog zavar benne. A Home gombos hívásfogadás hiánya meg ha jól olvastam akkor a hívásinfó hiánya. ezekre szeretnék rákérdezni.

    Hívásfogadás/elutasítás/megszakítás fizikai gombbal

    Tudom, hogy érintő képernyős a készülék, de én szeretem fizikai gombbal felvenni meg megszakítani a hívást. Elolvastam a használati utasítást, abban az áll, hogy a bekapcsoló gombbal be lehet fejezni a hívást. Viszont arról nincs benne szó, hogy fogadni is lehetne gombbal - más készüléken tipikusan a "Home" gomg szolgál erre a célra. Olvastam a topicban is, hogy erre itt nincs lehetőség. A kérdésem az lenne, hogy ez csak a gyári ROM-ban nincs benne, vagy hiába jelenik meg majd főzött ROM hozzá abban sem lehet majd ezt megoldani? Nem értek ezekhez a dolgokhoz, de ezek a kütyük végülis számítógépek Linux alapú operációs rendszerrel, az meg elég szabad programozhatóságot jelent.

    Hívásinfó

    Mindössze egy olyan gombra vágyom a főképernyőn amire ha rányomok akkor egy görgethető listában megjelennek időrendi sorrendben a hívással kapcsolatos aktivitások (név, hívás ideje, hívás időtartama, típusa (fogadott/elutasított/nem fogadott)) ha szűrni is lehet meg összegez is (amit nullázni lehet) az sem árt, de enélkül kibírom.
    Ezen a készüléken nincs ilyen gomb (widget vagy akármi)?

Új hozzászólás Aktív témák