Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz xboxfreak #934 üzenetére

    Részletekben azért igaza van.

    Kesztyűs tapi amit az életbe nem használnék én sem, sőt meg sem mernék fogni kesztyűben egy ekkora és drága dögöt, ahogyan távirányítónak sem használnám, amikor van rendes távirányítóm is. Az akku úgysem fogja nálam kibírni 2 teljes napig, nálam az már jó telefon ami kibírja az egy napot. Egyéb kontrollok.. maradjunk annyiban, hogy rendszeresen szívtam többek között pl. a tekintetérzékelővel is, inkább megbököm a kijelzőt percenként. Dupla sebességet, ddr3 ramot, milyen felhasználó fogja érezni? mi a garancia, hogy jobb a gg3?

    kb ennyi :DDD nem szkeptikus vagyok, de ezekben nem mondott hülyeséget.
    Ha azt vesszük igen, sokkal jobb telefon lett mint az előd, igaz ebből sok mindent örökölni fog(nak) az előd(ök) is, de a nagyja csupa olyan újítás amit éppenséggel nagyon kevesen fognak használni és kihasználni.
    Nem is számítottam atomtengeralattjáróra, de azért bizakodtam, hogy végre kap egy minőséges (nem fém) házat és egy tetszetős formavilágot :)

    De mint mindennek ennek is megvan a jó oldala. Nem fog fájni a szívem érte egészen nyárig, amikor is megtudnám venni magamnak :DDD

Új hozzászólás Aktív témák