Új hozzászólás Aktív témák

  • benzol

    aktív tag

    Én 50.000 pénzért vetten az Emag-on(2 év garival) a telót, amikor 45.000 körül volt a legolcsóbb más 1 év garis ajánlat. Nem bántam meg, ASUS Zenfone2 Laser-ről váltottam, az első 2 hét szenvedés után, már egy percig sem sajnáltam hogy megvettem.

    Az biztos hogy a Flyme6 elég nyűgös volt nálam, döcögött, fagyott stb... de már ezzel együtt is használható volt a teló, sokkal fürgébb volt mint az ASUS. A 7-es rendszerrel viszont eddig minden OK, főleg mióta átváltottam angol nyelvre...

    Megosztok egy G.Drive mappát ahol van mindenféle videó, fénykép ami a telóval készült (kérlek ne azt nézzétek hol készült nem azért osztom meg).

    A képeket, videókat érdemes letölteni és úgy megnézni különben csak erősen redukált eredményt láttok. A képeknél minden EXIF infonak látszani kellene.

    A kamera, ami miatt nem a Xiaomi-k valamelyikét választottam nem okozott csalódás ebben az árszegmensben nagyon ott van a szeren, eddig csak egy-két zavaró tulajdonságot produkált.

    Ellenfényben megvadul a fénymérés, ezért szépen elkezd villogni (backlight filckering) jól jönne ilyenkor az ISO 50 vagy egy nagyobb rekesz érték :D.

    A másik pedig egy tipikus kínai a feleslegesen interpolált 720p@120fps zavar. :) jó lenne az az eredeti 480p is, mindenesetre a lányom imádja. :)

    Azt tudtátok hogy a portré módban készült "bokeh" effektusos képeken a fókuszon egy kattintással lehet utólag is módosítani a galériában?! ;)

    [ Szerkesztve ]

    ///\oo/\\\

Új hozzászólás Aktív témák