Új hozzászólás Aktív témák

  • pe00ar

    csendes újonc

    válasz csubuka #1299 üzenetére

    Szoftveres, de szoftveresnek NAGYON SZOFTVERES.

    Mai napig dobalja a frissitesi ertesiteseket, pedig mar minden leheto helyen kikapcsoltam. 2 orankent hangjelzes kisereteben kiirja, hogy mennyi a homerseklet az adott helyen, ahol vagy (amennyire lehetett letiltottam a beepitett idojaras appot, es a google szolgaltatasokat, ennek ellenere teszi ezt), semmi szuksegem erre, a sajat jol bevalt idojaras appomat hasznalom. Ezzel szemben a gmail, messenger, stb ertesitesek meg persze 15-30 perces kesessel jonnek, pedig a hatterben futas engedelyezve van (intelligens kikapcsolva).
    Nem tudom, hogy rajtam kivul hanyan vesznek azert dual simes telefont, mert tenyleg folyamatosan dual simmel szeretnek hasznalni, mert az ezzel kapcsolatos problemarol rajtam kivul eddig nem irt senki. Az elso hivasnal meg megkerdezi a beepitett tarcsazo, hogy melyik simrol inditanad a hivast, ugyanannal a hivott szamnal kesobb aztan mindig ugyanarrol a sim -rol inditja, beepitett tarcsazoban kedvencek menu nuku. Kiprobaltam eddig kb 10 kulonbozo tarcsazot, de mindegyik csak hivasinditasnal hasznalhato, hivasfogadasnal a beepitett lep mukodesbe. A 11. tarcsazo volt az, ami a hivasfogadasnal is mukodik, ez a Drupe nevu, ez meg tul komplikalt app az en izlesemnek, na de mindegy, legalabb eddig ez jol mukodott. Ma viszont hivasfogadasnal mar sotet kepernyo fogadott, eloszor fel kellett oldani a telefont, hogy fogadhassam a hivast. Az sms alkalmazasnal ugyanez a dual sim problema, a handcent sms -el normalisan mukodik.
    Az is nagyon szep, hogy a telefon tele van pakolva gyarilag hasznos appokkal, mint a biztonsag, energiagazdalkodas, idojaras, stb, csakhogy ezeknel a beepitetteknel szazszor jobbak leteznek, ezektol meg szabadulni nem lehet.
    Eddig 4 db androidos keszulekem volt android 2. -tol 6. -ig, Huawei, Utok, Samsung, Homtom markaju, de ilyen testreszabhatatlan telefonnal meg nem talalkoztam, mint a Meizu.

    Hardveresen rendben van a telefon, bar en mediatek mt6753 4 mag, 1.3ghz es 2gb ram -rol valtva mindennapi hasznalat soran (jatekokkal nem jatszok) semmivel nem erzem gyorsabbnak. A kamera nagyon jo. A navigacio jol fog mukodni, nalam a TomTom es google navigacio megy, kifogastalanul.

Új hozzászólás Aktív témák