Új hozzászólás Aktív témák

  • Ulaci

    tag

    Sziasztok, pár napja én is megvettem ezt a csodát :)
    Nagy örömömre.
    Lenne pár kérdésem, az elejére, hogy tisztában legyek a dolgokkal. Ne haragudjatok rám, de még abszolút kezdő vagyok a WP terén.

    1, Szépen beállítgattam a telefont a saját szájízem szerint. Kérdés, mik azok a beállítások amiket ilyenkor érdemes, vagy kötelező elvégezni. Pl. érdemes e frissíteni, most a 10586.164-es bulid van rajta. Két nap alatt a @-írásának hibáján túl, még nem találtam hibát, nem volt újra indulás.
    2, Mi az a HR?
    3, Olvastam valahol a FM rádió beállításáról, már nem tudom hol, itt a fórumban. Nagyjából mikor lehetett? Visszakeresném :) Vagy valaki tud e linket hozzá :)
    4, Lehet e gyorsan abszolút lenémítani a telefont (hívás, sms, alkalmazások, rendszerhang) vagy marad a hangerő szabályozó gomb.
    5, Hogy lehetne az ios-ról áthúznom a kapcsolataimat, (kb 200) mert a onedrive-al nem tudom hogy szinkronizáljam a szifont, majd vissza a Lumiára. A neten talált leírások valahogy nem működtek.
    6, Olvastam róla, hogy a telefont regisztrálhatom ide-oda (pl. Microsoft) hol? és miért jó?
    7, A számítógéppel történő szinkronizálásnál milyen programot kell használni pl. Biztonsági mentéshez. Vagy nem kell semmilyen?
    8, Vannak olyan tippek és tanácsok amikre felhívnátok egy kezdő figyelmét? :) Köszönöm szépen.

    Elnézést a rengeteg kérdést :D

    Ép testben, ép lélek!

Új hozzászólás Aktív témák