Új hozzászólás Aktív témák

  • Иван

    őstag

    válasz Coq #5119 üzenetére

    Ki lettek próbálva, de szerintem a mobilról akkor derül ki, hogy jó-e neked, ha már egy ideje használod. Persze pötyögtem rajta valamit meg nyomkodtam, de azért az nem éles bevetés. NA meg az a helyzet, hogy ez a kipróbálás egy hónapja volt, kicsit fakultak az emlékek.

    Igen, fontos dolog az üzemidő, mert állandóan azon görcsölni, hogy most még mennyit bír a dolog, meg hogy töltő kéne, rosszabb esetben hoppon maradsz, nem jó. Egy telefonnál szerintem a 20-24 óra töltés nélkül kb minimumnak kéne lennie.

    Gondolom am erre gondolsz. Ez jó, de csak UK shipping van :( . Másrészt meg nem tudom miért félnek az emberek az után gyártott akkutól, de gondolom vannak esetek/legendák, hogy tönkretette a készüléket és hasonlók.

    Mondjuk nem értem a RIM hogy gondolta ezt, nem igaz egy 1300-as akku nem fért volna bele. Még ha drágította is volna (az amúgy is picit túlárazott dolgot), akkor is jobban mutatna.

    Amúgy nem sikerült egyik oldal fele se billenteni a mérleget :DD

    szanitec: GPS nem sokat kell majd nekem. (Wifi viszont igen). És amúgy a képminőséget tekintve mennyire vállalható? Csak mert igazából számomra az a legnagyobb negatívum (meg a kinézet, de igazából az még enm vészes). Mert az a 320x240 papíron elég szutyoknak hangzik.

    Hihetetlen, hogy van két telefon, amiket sikerült úgy megtervezni, hogy összeáll egy kép, de egy paraméter kell, ami az egészet lehúzza. :N

    SZERK
    Coq: igen, mondhatni beleszerettem a teló(k)ba, mind a kettőbe, de a 9360 az akku problémával, a 9320 a kijelzővel nem hagy dönteni.

    [ Szerkesztve ]

    i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2

Új hozzászólás Aktív témák