Új hozzászólás Aktív témák

  • MR007RM

    addikt

    válasz Kolondrum #5794 üzenetére

    Ezt korábban is meoszthattad volna velem, mikor sokat panaszkodtam a megtelt a memória dologra, mert nekem ez még új. Na akkor kellett volna az, amit most leírtál.

    Csökkentettem az alkalmazásaim számát, töröltem és azáltal jobb lett a helyzet. Viszont nem nagyon akar, szeret mostanság az áruházból leszedni. A legvégén mindig kiírja "download error", mikor elvileg befejezné az egészet. Talán erről van szó most nálam. Igaz nem fagy, nem indul újra a teló magától, mint korábban előtte, csak éppen mintha nem akarna még frissíteni sem. Nem szeretnék radírozással újrakezdeni mindent elölről. Van valakinek valami ötlete?

    Még várom a szoft. frissítést. Jó volna tudni akarják-e küldeni, vagy csak töketlenkednek mint mindig. A kamera frissítéseket nemrég felnyomtam és semmi nem változott, talán mert nincs hack a telómon? Lehet felnyomnék én is egy 1508-as változatot, ha az áruházam már leszedett tartalmát nem veszíteném el. Sokat ráköltöttem a telóra.

    MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón

Új hozzászólás Aktív témák