Új hozzászólás Aktív témák

  • repvez

    addikt

    üdv van valakinek tapasztalata, hogy opeles intertaiment rendszerben vagy csak opeles vezeték nélküli töltövel , hogy lehet tölteni a telefont? Xiaomi mix2s
    Mert ha beteszem a helyétre akkor a rendszer kiirja, hogy érzékelte ,de mégsem tölt.
    B insignia, gyári vezetékmentes töltö a kartámaszban.
    illetve azzal kapcsolatban van valakinek tapasztalata, ha minden induláskor sikeresen kiirja, hogy csatlakozott BT on keresztül a telefon és a telefonkönyvben lévő számok meg is jelennek a kocsi kijelzojén a megfelelo menünél.é
    DE ha a mediára megyek és a telefont választom akkor kiirja, hogy nincs média és nem tud zenéket lejátszani párositsam a telefont, mikor párositva van már.
    gondolom ennek ugy kellene működni, ha kapcsolodott a telefonnal akkor a rajta révő zenezámyokat ki tudnmám választani és lejátszani a kocsi rendszerén keresztül anélkül , hogy a telefont elövenném. vagy előzetesen megnyitnám az aplikáciot.
    Mert ami érdekes, hogy ha a ztelefonon elinditom a zenelejátszó appot ás a zenét is és ugy szállok be a kocsiba akkor játsza a számokat telefonról ahogy kell.
    Gondolom a fenti hiba kapcsolodik ahhoz , hogy ugyan ez van amikor android autoval használom és USB-vel csatlakoztatom a kocsihoz, megnyitom az AA-t elinditom a GPS wazzet és ha a menubol el akarom inditani a spotyfyt vagy a zenelejátszot akkor hibát dob, hogy nem tudja megnyitni a zenéket, de ha elözetesen elinditok valami zenét és utána dugom össze a kocsival akkor müködik AA alatt is.

Új hozzászólás Aktív témák