Új hozzászólás Aktív témák

  • xhege

    veterán

    Sziasztok!

    Hosszas hezitálás után csatlakoztam a klubhoz, és az Mi A1-et ez a telefon váltotta. Majd 2 év MIUI nélküliség után kicsit furcsa újra visszacsöppeni. :) Biztos sok hülye kérdésem lesz, előre is köszönöm a türelmeteket. :R

    Első és legfontosabb, honnan tudok rendelni olyan üvegfóliát, ami néhány napon belül megérkezhet (nem kell heteket várni Kínából), jó minőségű és ami a legfontosabb, hogy nálatok bizonyított (mondjuk nem lóg rá a kamerára, értesítési ledre, nem zavarja a tokot stb.)

    A másik a tok kérdése. Most rajta van a dobozban található gyári cucc, de ez nem a világ teteje szerintem. Nekem fontos lenne, hogy védje a telefont, és ne legyen túl bumfordi sem. Flip tokot is vennék hozzá, az is érdekel (okos tok? bár azt sem tudom mire jó az igazán :D ).

    Szakmaibb kérdés: Jól látom, hogy a "témák alkalmazás" csak akkor varázsolható elő, ha a régiót átállítom mondjuk Honkongra? Ez miért van? Van valami nagyon ajánlott elegáns, fekete vagy sötét téma, amiben minden sötét lesz (értesítősáv, tárcsázó, sms, beállítások stb.)?

    Na most hirtelen ennyi, de tuti lesz még kérdésem. :)

Új hozzászólás Aktív témák