Új hozzászólás Aktív témák

  • Timer

    veterán

    válasz tomp #4570 üzenetére

    Vodafone, és nem állítottam külön profilt, csak a szerviz menüből engedélyeztem, azután a szimpla menüből bekapcsoltam a VOLTE-t. Itt volt a topikban leírva valaki által a módszer, az alapján csináltam. Még annyi volt, hogy a Voda Ügyfélszolgálattal engedélyeztettem a szolgáltatást.

    Lehet, hogy a hálózati lefedettség is közre játszik a dologban, mert amúgy is rettentően rossz a térerő, szakadozva hallanak mások és én is őket általában (nem telefon hiba, az utolsó telefon, ami itt jól teljesített, az az E52 volt), azóta volt Lumiám, csomó OnePlus-om, szóval már megszoktam. A VOLTE bekapcsolt állapota viszont nap végére rend szerint 30 százalék alatti töltöttséget "biztosított", míg közel ugyanilyen használat mellett 4G-vel bőven 40 százalék fölött marad a töltöttség. Két hétig próbálgattam, más gondot nem vettem észre, telefonálás közben is jöttek a netes pushok, szóval tényleg ment szépen.

    Ha már szóba jött a Bullets 2: én is vettem egyet OP pontokból plusz pici pénzből, de őszintén megmondva én mem érzem azt az ordenáré nagy előrelépést egy blitzwolf nc1-ről hangban. Kényelemben visszalépés. Jól izolált, jók a mélyek, de ennyi. A közepes illeszték nekem kicsi, a nagy meg túl nagy! :) Ha sétálok benne, olyan, mintha gumikalapáccsal ütnék belülről a fejem. Ettől eltekintve nem rossz, de ágyban fekve használom a leírtak miatt, arra pedig van jobb is ennyiért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák