Új hozzászólás Aktív témák

  • GoneTom

    tag

    Sziasztok!
    Jelenleg egy Xiaomi Mi9T Pro-t használok. Vannak vele gondjaim...az egyik legkellemetlenebb, hogy nem kezeli normálisan a SIM kártyáimat. 2 van benne, csak telefonálásra használom, nincs mobilnetem, feltöltőkártyás vagyok mindkettővel. Az egyik (slot 1) Telenor, a másik pedig Telekom és a Telenor-os számomon sokszor nem vagyok egyáltalán elérhető és később sem látom, hogy kerestek volna egyáltalán, pedig az van elsődlegesnek beállítva...más gondok is vannak, de ez a legfőbb. 2 éves lesz hamarosan a készülék és elgondolkodtam a lecserélésén. Általában 3-4 évet szoktam egy mobilt használni, de ez a kezdetektől nem volt problémamentes. Eladni nem szoktam őket, teljes áron veszem, miután lecserélem, bekerül a gyűjteményembe és ha a szükség úgy hozza, ott lesz tartalékba, volt már, hogy régebben jól jött egy-egy régebbi készülék még megléte :D Az egyik választás ez a 8T lenne, a másik a Nord 2...de inkább a 8T.

    Olvasgattam már a kommenteket...ami nem kevés. Használtam a keresőt is, de gondoltam, számomra az lesz a legegyszerűbb, ha összeszedem a kérdéseimet, megírom, és bízom benne, hogy lesz köztetek olyan, aki válaszolni fog majd nekem.

    A kérdéseim:
    --- A frissítések során mennyivel javult a fő kamera minősége? Tényleg érezhető volt a javulás? Egy-két kommentet olvastam ezzel kapcsolatban még az elején, úgyhogy itt arra leginkább kíváncsi, hogy a közelmúltban is javítottak-e esetleg a kamerán...?
    --- 2 SIM (feltöltős, nem előfizetéses) kártyát (nincs mobilnet, simán telefonálásra használom) tud megfelelően kezelni? Úgy, hogy bármelyikre jöhet hívás, akkor azt képes kezelni, úgy hogy nekem nem kell semmilyen módon váltogatnom köztük? (Elsődleges helyen a Telenor-os lenne, a másodlagos helyen pedig a Telekom-os)
    Ez tényleg fontos lenne, még ha nem is az első helyre írtam a kérdést... :))
    --- Nem sokat játszok sem számítógépen, sem konzolon, sem telefonon, de van egy játék amit már évek óta játszok, mégpedig a NFS No Limits. Olvastam, hogy nem minden telefonon működik...vagy nem megfelelően, főleg grafikai szempontból. Ezen a Oneplus 8T-n (ha esetleg van olyan aki játszik ezzel és ezen a készüléken) van bármi gond a játékkal, vagy simán fut és jó képminőséggel?
    --- Szintén ezzel a játékkel kapcsolatban...ha ki van kapcsolva a képernyő elforgatása (mert nem szeretem) és egy verseny során - miután szüneteltetjük azt - kimegyünk mondjuk a főképernyőre, majd vissza a játékba, utána is lehet normálisan irányítani az autót? Nálam ilyenkor a Xiaomi-n el szokta felejteni a kormányzást...Honor 8-ason nem volt ilyen gond. Ha valaki tudja erre is a választ, előre is köszönöm! ;)

    --- Ha valaki fogta már a 8T-t és a Nord 2-t is a kezében, melyiket ajánlaná inkább? ...jó, aki itt van ebben a csoportban, mint 8T tulaj, valószínűleg ezt... :DD

    Ja igen...még egy fontos kérdés.
    Outlok-ot nem használok levelezésre, Honor-on volt egy extra levelező program gyárilag, azt használtam a céges levelekhez (könnyen és gyorsan be tudtam állítani). Xiaomin szoptam, mert azon semmi nem volt, és csak az 5-6. program volt normális (be tudtam egyáltalán állítani...), amit azóta is használok. BlueMail, ha valakit érdekel.
    Ezen a OnePlus 8T-n van esetleg a GMail-en kívül más levelező is, vagy van valakinek az Outlook-on (és a BlueMail-en) kívül valami tuti tippje, amit könnyen be lehet állítani?

    Előre is köszönöm a válaszokat, a segítséget! :K ;) :R

Új hozzászólás Aktív témák