Új hozzászólás Aktív témák

  • Criton

    veterán

    válasz fricci #12019 üzenetére

    Mi alapján különbözteti meg a rendszer, hogy melyik a kínai és melyik a global? Hardverilag ugyan az, az LTE-nél van egy kis eltérés, de az Amerikát érinti. Ha most felteszi az ember a 44S ROM-ot, akkor sem kapja meg a következő frissítést, mert tudni fogja, hogy ez a kínai piacos, ha igen, akkor honnan? Meg akkor ez nem kicsit átverés, mert Európában szerintem sokan Kínai verziós modellt kaptak vagy vettek és akkor pont emiatt nem kapnak ők sem már frissítést?. És akkor most nem sufni boltokról beszélek.

    Meg a gizchina cikkei szerint a OnePlus is sok olyan Kínai modellt juttatott Európába, amire ő maguk tették fel a CM11S ROM-ot.

    Ez is érdekes...valamint csak egy hátlapcsere az egész, amin rajta van a Cyanogenmod felirat.

    Just wanted to let everyone know that the Chinese OPO is no different that the Global OPO. If you flash the Global OPO CM11s rom on to the Chinese OPO it will enable the Global WCDMA and LTE bands.

    Szóval azok a OnePlus One telefonok amik Kínába voltak szánva, de már CM11S van rajta, az egyenlő az internacionális (global) telefonnal, magyarul ugyan úgy meg kell kapja az OTA frissítéseket.

    Forrás

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák