Új hozzászólás Aktív témák

  • #01696768

    törölt tag

    válasz edward2 #2944 üzenetére

    :) Ez jópofa, épp ma vettem le a rezgés erősségét kb 20%-ra, mert az egész asztalom (rajta a gépem és egy rakás könyv) irgalmatlanul berezonált minden értesítéskor. Nálad nincs véletlenül levéve?
    A másik a mértet, nekem fogásra alig érződik nagyobbnak, mint a kis S3-am a szilikonjában. Elég vékony a telefon, nekem pont jó helyen van a sarka, le is döbbentem, hogy 5.5 colt egy kézzel használok...

    Ami számomra "negatívum" eddig az a rendszer béta jellege, bár ez pont annyira előny, mint hátrány. Nekem jobban bejön, mint a stabil de rettenet Samsung gyári verziók, és ugye elég gyorsan is frissül. De nem ajánlanám olyannak, aki kiakad a kísérleti állapottól. A másik, ami kicsit a mérettel is kapcsolatos, hogy nagyon parázok, hogy egyszer leejtem. :B És mivel viszonylag ritka a készülék, nem vihetem csak akármilyen szervizbe. Egyéb esetekben meg ugye relatíve macerás a garancia (eddig csak beadtam a szolgáltatómhoz, kaptam cserekészüléket, majd 2 hét múlva felvettem), az ügyfélszolgálatról nem is beszélve.

    Félre ne értsetek, imádom. :K Csak bedobtam az én 2 centemet is.

Új hozzászólás Aktív témák